Palvelumme

Meillä vaihdetut tuuli-,taka-, ja sivulasit ovat laatuasennettuja. Asennustyössä käytetyt työmenetelmät, tarvikkeet ja materiaalit ovat alan parhaita. Ei asennuksesta johtuvia ruostevaurio- tai vesivuotoriskejä. Oikea tuote, oikein asennettuna, kilpailukykyiseen hintaan. Autoglass Service -takuu asennustyölle ja tuotteille.

Meiltä myös tuulilasien korjaukset. Kaikkia vauriota emme pysty korjaamaan, mutta suurimman osan kyllä. Esprit -korjausjärjestelmä on yksi maailman parhaimmista. Kaikille korjauksille annamme puolen vuoden takuun. Jos lähtee samasta vauriosta hyvitämme koko korjaussumman uuden lasinvaihdon yhteydessä.

Anna autollesi oikeat aurinkolasit, autosi on ne ansainnut. Llumar kalvojen ansiosta autosi sisustus säilyy hyvänä ja autosi on kesällä mukavan viileä. Llumar antaa myös näkösuojaa ja vähentää häikäisyä. Llumar auringonsuojakalvot tekevät lisäksi autosi tyylikkäämmän näköiseksi, myös naapurisi huomaa muutoksen.

Autovalmistajat suosittelevat, että ilmastointilaite huolletaan 2-4 vuoden välein. Syynä on, että kylmäaineesta haihtuu luonnollisesti 10-15 prosenttia aineen kokonaismäärän ollessa automerkistä riippuen keskimäärin 500 grammaa. Parissa vuodessakertyvä hävikki on jo varsin merkittävä. Tämän lisäksi laitteen kompressoria pitää öljytä samoin kuin auton moottoriakin.

Toimenkuvaamme kuuluu mm.

  • Tuulilasien, taka- ja sivulasien korjaukset ja vaihdot
  • LLumar auringonsuojakalvot ja asennus.
  • Autolasien korjaus ja turvamerkintä.
  • Autojen ilmastointilaitteiden huollot

Meiltä saat myös urat, sulat ja muut autolasitarvikkeet.