Tuulilasit ja muut autonlasit

Tuulilasien vaihdot ja korjaukset (myös muut autolasit)branditarra

Tuulilasi on kuluva osa, kuten renkaat. Auton tuulilasi on jatkuvasti alttiina sääolosuhteiden vaihtelulle. Se on kuluva osa ja kaipaa tarvittaessa uusimista, kuten auton renkaatkin. Tuulilasin vaihto ei ole aina pakollista etenkään kiveniskemien yhteydessä, vaan nykymenetelmillä tuulilasin korjaus on myös usein hyvä vaihtoehto.

Useimmiten tuulilasin vaihto suoritetaan kuitenkin vasta sitten, kun kiveniskeytymä tai lasin halkeaminen sitä edellyttää. Eron kuluneeseen tuulilasiin huomaa välittömästi tuulilasin vaihdon jälkeen. Näkyvyys paranee ja vastaantulevien ajoneuvojen valot tai matalalla paistava aurinko eivät enää häikäise kuljettajaa. Uudenmaan Autolasipojat on Autoglass Service -asennusliike.

Suoritamme tuulilasien vaihdon lisäksi myös tuulilasien korjaukset huolellisesti ja ammattitaidolla.

Uudenmaan Autolasipojat on vakuutusyhtiöiden hyväksymä autolasiliike!

LAATUASENNUS
Asennustyössä käytetyt työmenetelmät, tarvikkeet ja materiaalit ovat alan parhaita. Ei ruostevaurio- tai vesivuotoriskejä asennuksen takia.

LUOTETTAVUUS
Oikea tuote oikein asennettuna kilpailukykyiseen hintaan. Autoglass Service -takuu asennustyölle ja tuotteille.

PILKINGTON AUTOMOTIVE TUOTTEET
Pilkington on maailman suurin ajoneuvoteollisuuden lasitoimittaja. Korkealaatuiset lasituotteet markkinoiden laajimmasta valikoimasta.

ASIAKASPALVELU
Tavoitteena on tyytyväinen asiakas, joka arvostaa AutoGlass Service -asennusliikettä paikkakunnan parhaana autonlasiasentamona.

AUTOGLASS SERVICE
Euroopanlaajuisen asennusliikeketjun käytössä alan viimeisin tieto tuotteista ja niiden asennuksesta.